Formació i consultoria TIC

Potencieu el vostre impacte amb la tecnologia

A Techora.cat, estem compromesos a fer la diferència en el món a través de la tecnologia. Els nostres serveis d'assessorament i formació en tecnologies de la informació estan dissenyats específicament per a entitats i organitzacions sense ànim de lucre, perquè puguin aconseguir els seus objectius amb èxit.

Com us podem ajudar:

  • Assessorament tecnològic personalitzat: Comprendrem les necessitats i metes de la vostra entitat i dissenyarem solucions tecnològiques adaptades a aquestes necessitats. Oferim orientació experta per garantir que trieu les tecnologies més adients per als vostres projectes.
  • Formació en tecnologia: Capacitem el vostre personal i membres de l'organització en l'ús eficient de les tecnologies de la informació. Oferim programes de formació personalitzats per a optimitzar les habilitats i el coneixement tecnològic.
  • Desenvolupament de solucions a mida: Creem aplicacions, plataformes web i eines personalitzades per a les vostres necessitats específiques. D'aquesta manera, podeu automatitzar processos, millorar l'eficiència i aconseguir els vostres objectius amb més facilitat.
  • Optimització de projectes existents: Si ja teniu projectes en marxa, us ajudem a millorar-los i a fer-los més eficients mitjançant les últimes tecnologies i pràctiques.

Impulsem la vostra missió amb la tecnologia. Creiem que les entitats i ONGs poden fer un canvi significatiu a través de la tecnologia i estem aquí per fer-ho possible.

Contacteu-nos avui mateix per a més informació sobre com podem ajudar-vos a aprofitar al màxim les tecnologies de la informació per aconseguir els vostres objectius i augmentar l'impacte de la vostra organització.

Contacteu-nos