Processos de participació

Dissenyant junts el futur de la nostra comunitat

A Techora.cat, creiem en la força de la participació ciutadana com a motor de canvi i millora a les nostres comunitats. Els nostres serveis de disseny i implementació de processos de participació ciutadana estan dissenyats per a capacitar la comunitat a prendre decisions i influir en el seu futur.

Els nostres serveis inclouen:

  • Disseny de processos participatius: Creem estratègies i metodologies adaptades a les necessitats de la vostra comunitat per a fomentar la participació significativa.
  • Plataformes tecnològiques: Desenvolupem eines i plataformes digitals que faciliten la participació ciutadana, la recopilació d'opinions i la presa de decisions col·lectives.
  • Consultes públiques: Organitzem i gestionem consultes públiques i enquestes en línia per recopilar ràpidament la veu de la comunitat.
  • Educació i capacitació: Oferim formació i recursos per a capacitar la comunitat en les pràctiques de la participació ciutadana.

Junts podem fer la diferència. Treballeu amb nosaltres per a crear un futur més democràtic, inclusiu i participatiu per a la vostra comunitat.

Contacteu-nos avui mateix per obtenir més informació sobre com podem ajudar-vos a impulsar la participació ciutadana a la vostra comunitat.

Contacteu-nos