Portals

Impulseu la vostra missió amb portals i extranets de programari lliure

En l'era digital actual, la presència en línia és fonamental per a les entitats i organitzacions sense ànim de lucre. Per això, oferim els nostres serveis de disseny i desenvolupament de portals i extranets construïts amb programari lliure a entitats i ONGs que busquen una solució accessible, segura i personalitzada.

Per què triar-nos:

 • Costos reduïts: El programari lliure és una opció econòmica, ja que no cal invertir en llicències costoses. Això significa més recursos disponibles per a la vostra missió.
 • Personalització: Adaptarem el vostre portal o extranet a les necessitats específiques de la vostra organització, oferint una experiència única per als vostre usuaris.
 • Seguretat i fiabilitat: El programari lliure és conegut per la seva seguretat i fiabilitat. Estareu tranquils sabent que les vostres dades estan protegides.
 • Col·laboració i comunitat: El programari lliure fomenta la col·laboració i la comunitat. La vostra organització podrà connectar-se amb altres entitats similars i compartir coneixements.

La vostra missió és la nostra prioritat. Treballarem estretament amb vosaltres per aconseguir els objectius objectius i fer arribar el vostre missatge a una audiència més àmplia.

Contacteu-nos avui mateix per a més informació i comenceu a aprofitar els avantatges del programari lliure en la vostra organització.

Intranets

Optimitzeu la comunicació i la col·laboració a la vostra empresa amb la creació d'intranets

En l'entorn empresarial d'avui dia, la comunicació i la col·laboració eficaces són claus per a l'èxit. Una intranet ben dissenyada pot ser la solució perfecta per millorar la comunicació interna i augmentar l'eficiència dels vostres equips de treball. A Techora.cat, estem aquí per ajudar-vos a crear una intranet a mida que s'adapti perfectament a les necessitats de la vostra empresa.

Avantatges de la vostra intranet personalitzada:

 • Accés ràpid a la informació: Centralitza tota la informació i documentació de la vostra empresa en un sol lloc. Mai més perdreu temps buscant documents importants.
 • Comunicació fluida: Facilita la comunicació interna amb xat, forums i altres eines interactives. Els vostres empleats podran compartir idees i informació de manera eficaç.
 • Gestió de projectes: Simplifica la gestió de projectes amb eines específiques per a la planificació i el seguiment. Millora la col·laboració de l'equip.
 • Seguretat garantida: Protegiu les dades de la vostra empresa mitjançant les últimes mesures de seguretat. Les vostres dades estaran sempre segures.
 • Personalització total: Creem una intranet a mida per a la vostra empresa, adaptada a les vostres necessitats i marca. És com tenir una oficina virtual que reflecteix la cultura de la vostra empresa.

No deixeu passar l'oportunitat d'optimitzar la vostra empresa amb una intranet personalitzada.

Contacteu-nos avui mateix i comenceu a millorar la comunicació i la col·laboració interna. El vostre èxit és la nostra missió.

Pàgines web

Destaqueu en línia amb la veva pròpia pàgina web o minisite

L'era digital exigeix una presència en línia efectiva, ja sigui per promocionar els vostres serveis, mostrar els vostres productes o simplement fer-vos conèixer al món. A Techora.cat, estem especialitzats en la creació de pàgines web i minisites que us permetran destacar en línia.

Per què triar-nos:

 • Disseny atractiu: Creem pàgines web i minisites amb un disseny atractiu i modern que captarà l'atenció dels visitants i transmetrà la vostra marca.
 • Optimització per a dispositius mòbils: Garantim que la vostra pàgina web sigui totalment accessible i fàcil d'usar tant en ordinadors com en dispositius mòbils, assegurant una experiència perfecta per a tots els usuaris.
 • SEO i visibilitat: Optimitzem les vostres pàgines web per a cercadors (SEO) perquè apareguin als resultats de cerca i arribin a més audiència.
 • Rapidesa i rendiment: Assegurem un temps de càrrega ràpid i un rendiment òptim per a una millor experiència de l'usuari.
 • Fàcil de gestionar: Donem als nostres clients eines senzilles perquè puguin gestionar i actualitzar fàcilment el contingut de la seva pàgina web o minisite

Feu la vostra marca visible en línia. Les pàgines web i minisites són una finestra al món digital, i estem aquí per assegurar-nos que la vostra marca brilli.

Contacteu amb nosaltres avui mateix per a més informació i comence a destacar en línia amb la vostra pròpia pàgina web o minisite.

Contacteu-nos